Tot a punt per a rebre els Reis d’Orient

03/01/2015 | Enviada per admin en General

El dia de Reis a les 11.00, abans d’iniciar el viatge de retorn, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pels seus patges, arribaran a la plaça de l’Arbre, des d’on repartiran els regals que els més petits han demanat i esperen rebre. Seguidament agafaran força amb la coca i la xocolata que l’associació d’Amics de Castellciutat prepararà per a tothom i reprendran el llarg camí cap a l’Orient. Diumenge 4 a les 22.00, els patges reials seran al consultori mèdic per a informar de tots els detalls de l’arribada.

 

Arribada dels Reis 2014

 

El dia abans a les 18.30h, Ses Majestats arribaran en barca al Parc Olímpic del Segre, on seran rebuts per l’alcalde del municipi i altres autoritats. A continuació, acompanyats per les carrosses que les AMPA dels diversos centres educatius de la Seu i Castellciutat han anat guarnint durant la primera part de l’any, encapçalaran la cavalcada pels carrers de la ciutat fins a arribar a Sant Domènec, on rebran personalment les cartes de tots els nens i nenes. Una estona després, com cada any, seran a Montferrer.

Notícia relacionada

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.