El CF Castellciutat, present a la Nit dels Campions 2014

19/06/2014 | Enviada per admin en General

Unes 600 persones van assistir, ahir dimecres 19 de juny, a la Nit dels Campions de la Delegació de Lleida, celebrada al Teatre de l’Amistat de Mollerussa. Durant la nit es va fer entrega de 51 premis als equips campions de la Lliga de la temporada 2013-2014 i també es va retre un especial homenatge a Andreu Martínez Urbano, amb el Premi Fair Play per la seva vinculació amb el CF Balaguer; i a Josep Naves Hill, amb el Permi Especial FCF per assumir la presidència del CF Miralcamp després de sis anys sense futbol a la població.

Nit dels Campions

La Nit dels Campions de Lleida va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; del representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Josep Ramon Solsona; i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa, Jordi Pérez.

Per part de la Federació, va assitir a l’acte el president Andreu Subies; el vicepresident Josep Llaó; el directiu i delegat a Lleida, Jordi Terés; els directius Raül Sus i Quim Sala; i subdelegats i altres membres de l’estructura federativa. L’arbitre internacional Xavier Estrada, padrí de la Campanya de Joc Net de la FCF, també va assistir a la Nit dels Campions.

foto

Per part del CF Castellciutat, guanyador del 7è grup de la 3a Divisió Catalana de Futbol Sala, van recollir el premi el president del club, Jacint Ribó, el delegat, Josep Lluís López, l’entrenador, Javi Esteban, i el jugador Jonathan Esteban.

Nota de premsa de la Federació Catalana de Futbol

Més informació al web de la Federació

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.