El regidor Jordi Martin presenta a Castellciutat el recull d’articles “d’elles i d’altres afers”

21/04/2014 | Enviada per admin en General
  • L’obra és un recull d’articles publicats en un bloc d’internet
  • La reflexió sobre el món femení es combina amb valoracions de temes d’actualitat

El regidor d’Ensenyament, Cultura i Castellciutat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jordi Martin, presenta un llibre autoeditat, ‘d’elles i d’altres afers’. L’obra, signada amb el nom de Feliu Ferrer, és una selecció d’articles publicats al bloc que té a internet.

d'elles i d'altres afers - imatge

Segons ha explicat Martin, els textos han estat publicats des del novembre del 2012 i el mes recent és del passat mes de març. De fet, l’edició s’ha fet en pocs dies a les portes de Sant Jordi per tal de donar-lo a conèixer per aquestes dates, en un procés que l’autor defineix com a “edició zero”. Aquests dies se’n farà dues presentacions “en petit comitè”: dimarts a la cocteleria Glops i dimecres, dia de Sant Jordi, al local social de Castellciutat (19.30h).

La reflexió sobre les dones és l’eix central dels articles, en què també apareixen d’altres qüestions d’actualitat social i política, amb força referències a la filosofia, la branca d’estudi principal de Jordi Martin. El regidor urgellenc ha destacat el fet que el llibre hagi sorgit d’un bloc d’internet i creu que aquesta és una bona eina perquè tothom pugui expressar les seves inquietuds a la xarxa.

Notícia de Ràdio Seu

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.