L’Ajuntament rep el CF Castellciutat amb motiu de l’assoliment del campionat i l’ascens a 2a

07/04/2014 | Enviada per admin en General
  • L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i els regidors d’Esports i Castellciutat, Lluís Biosca i Jordi Martin, respectivament, han felicitat en nom de la ciutat a l’equip per haver ascendit de categoria.

La Corporació Municipal de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, encapçalada per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, juntament amb el tinent d’alcalde d’Esports, Lluís Biosca, i del regidor de Castellciutat, Jordi Martin, han rebut aquest vespre a la plantilla del Castellciutat FC en reconeixement pel seu ascens en el campionat de lliga de tercera divisió catalana de futbol sala de la temporada 2013-2014.

recepció al castellciutat

En un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes del Consisitori urgellenc, els jugadors i el cos tècnic del Castellciutat FC, acompanyats pel seu president, Cinto Ribó, han rebut les felicitacions en nom de la ciutat de la Seu d’Urgell per part d’Albert Batalla, que els ha encoratjat a seguir portant el nom de Castellciutat i de la Seu “ben amunt” arreu del país.

L’alcalde ha fet a mans del president del CF Castellciutat un petit obsequi per haver assolit l’ascens a segona divisió. Per la seva part, la plantilla li ha lliurat una samarreta commemorativa d’aquesta fita esportiva.

A més a més de ser campions de lliga, el CF Castellciutat també ha aconseguit ser semifinalista de la Copa Catalunya Sènior Futbol Sala, Lleida 2013-2014.

Notícia de Montse Rovira. Comunicació Ajuntament

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.