Castellciutat, un dels escenaris de la Ruta 1714

04/04/2014 | Enviada per admin en General

La Ruta 1714 és una proposta d’itinerari turístic i cultural pels indrets, monuments, viles o espais més destacats de la guerra de Successió a Catalunya. Els escenaris del conflicte, des de Barcelona a la Seu d’Urgell.

Una posada en valor de més d’una cinquantena de monuments i espais històrics destacats de la guerra de Successió estructurats en deu nodes centralsvint Viles Cremades, municipis que van ser creats i saquejats durant la guerra, i una vintena més agrupats sota el concepte d’Espais 1714, indrets destacables per les batalles, pels personatges, pels setges o pels conjunts emmurallats que s’hi conserven.

A continuació trobaràs tota la informació turística i històrica sobre cadascun d’aquests indrets aquí.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.