L’actual junta de l’AV es planteja la continuïtat

26/03/2014 | Enviada per admin en General
  • La junta actual ha convocat pel pròxim 12 d’abril una assemblea general extraordinària per decidir el seu futur
  • L’entitat es va constituir l’any 2000 i ha dut a terme nombroses activitats

L’Associació de Veïns de Castellciutat ha convocat el pròxim 12 d’abril una assemblea general extraordinària per decidir el seu futur. L’actual junta considera que cal debatre amb els veïns la continuïtat de l’entitat i posar sobre la taula com cal implicar-se en el desenvolupament del poble.

El president de l’associació veïnal, Miquel Parra, apunta en una carta al fet que “amb el pas del temps, la participació i la implicació, tant dels membres de la junta com dels veïns, ha anat disminuïnt per la desmotivació, la poca renovació en els càrrecs o la manca de dinamització en les activitats programades”.

En el mateix sentit, assenyala que els problemes econòmics també condicionen la tasca actual. A causa de la crisi, no és possible obtenir del consistori de la Seu els ajuts que es tenien assignats a través d’un conveni. “Això dificulta molt poder proposar accions per a la millora de Castellciutat”, indica Parra.

L’entitat es va constituir l’any 2000 i des del seu inici ha comptat amb el suport del veïnat, que ha aportat quotes anuals. Ha organitzat el casal d’estiu, un taller de manualitats, activitats esportives, un taller de teatre, una exposició fotogràfica, les caramelles o la celebració de festes populars com el Dijous Gras, Sant Jordi, Sant Joan, la Castanyada o la cavalcada de Reis.

L’Associació de Veïns de Castellciutat també ha estat un important interlocutor amb les institucions a l’hora d’exposar problemes o reclamacions.

Notícia de Ràdio Seu

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.