Assemblea general de l’Associació de Veïns

17/03/2014 | Enviada per admin en General

L’Associació de Veïnes i Veïns de Castellciutat ha convocat una assemblea general, oberta a socis i veïns, per a compartir qüestions d’actualitat i també plantejar la continuïtat o no de l’actual junta. Aquest fet podria afectar el futur de l’associació, una eina que d’ençà del seu naixement ha estat molt útil per a la dinamització de la vida social i cultural de la vila, actuant alhora d’enllaç entre aquesta i l’Ajuntament. L’actual junta de l’Associació de Veïnes i Veïns fa una crida a la participació activa a l’assemblea, que se celebrarà el proper dissabte 22, a les 19.00h, al local social, així com a trobar la manera que aquesta continuï en vigència, ja sigui mitjançant propostes, ja sigui a través de la renovació de la junta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.