Castellciutat ja té arranjat el camí del cementiri

17/09/2013 | Enviada per admin en General

Des d’aquesta setmana, Castellciutat ja té arranjat el camí del Rastrillo que porta fins al cementiri, després de finalitzar les obres que han consistit en l’esbrossada de vegetació, l’excavació del talús que hi havia, la construcció d’un mur de contenció de pedra, la instal·lació d’enllumenat públic i la pavimentació del ferm.

A més a més, amb aquestes obres s’ha aconseguit que els veïns guanyin en aquesta zona 11 noves places d’aparcament per a vehicles, disposats en bateria. La complicada morfologia de Castellciutat dificulta l’estacionament, segons constata el regidor mateix de la vila, Jordi Martín, que va demanar en el seu dia la necessitat de crear noves places per a cotxes. Després d’estudiar diferents opcions, es va considerar que la zona més viable era el camí del cementiri.

Aquesta actuació s’ha realitzat des de la plaça de l’església de Castellciutat, a la cantonada amb el carrer dels Terrats, i s’ha estès uns 40 metres en direcció oest.

A més a més, tot coincidint amb el final d’aquestes obres, aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda es farà, just al costat, la inauguració de la plaça de Josep Moragues i Mas. D’aquesta manera, la vila ret homenatge a l’heroi de la Guerra de Successió, que va ser l’encarregat de defensar la fortalesa de Castellciutat fins a l’ocupació borbònica, el 28 de setembre de 1713.

La plaça, ja existent, correspon a l’espai que hi ha darrera l’església de la vila, travessat pel carrer de la Bola, i consta d’un mirador, una zona de jocs infantils i bancs per seure.

Nota de premsa de Ràdio Seu

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.