Des de Ciutat us desitgem un bon any nou!

desembre 31st, 2013 | Posted by admin in General - (0 Comments)

1549526_674106499306974_2098143429_n

El mateix dia 28 hi férem referència a la pàgina de Facebook associada a aquest web. Avui, dos dies després de Sants Innocents us deixem la notícia perquè pugueu rellegir-la i alhora felicitem els cursors i precursors de la iniciativa: al principi ens hi vau fer caure!

L’Associació d’Amics de Castellciutat publica el primer número de la revista ‘La veu del Pirineu’

  • Anuncia en exclusiva un macroprojecte a la Ciutadella, que suposarà una important inversió per al poble
  • L’entitat es planteja concórrer a les properes eleccions municipals com a partit polític

L’Associació d’Amics de Castellciutat ha publicat aquest mes de desembre el primer número de la revista ‘La veu del Pirineu’, que serà un altaveu de les activitats i notícies que es duen a terme al poble i el territori pirinenc.

La publicació obre amb l’exclusiva d’una inversió milionària a la Ciutadella, on està prevista una torre de Telecomunicacions que evitaria les interferències de la futura línia d’alta tensió entre Adrall i Andorra. Es tractaria de l’edifici més alt de la demarcació de Lleida i s’anomenaria Castellciutat Tower. A la zona també s’hi ubicaria un hotel-restaurant d’alt nivell. La informació també concreta que es preveu un desdoblament de la carretera d’accés a la zona i la construcció d’una rotonda a la N-260.

La nova revista recull d’altres notícies, de caire polític, esportiu i lúdic. Entre els titulars destaca el fet que l’Associació d’Amics de Castellciutat es planteja concórrer a les properes eleccions municipals com a partit polític i que el CF Castellciutat de futbol sala està a punt de firmar un conveni amb el Barça Alusport gràcies a la magnífica temporada que està duent a terme.

Així mateix, segons informa ‘La veu del Pirineu’, el Bisbat d’Urgell podria vendre de forma imminent l’Ermita de Sant Antoni del Tossal, per tal de fer front a les necessitats financeres causades per la crisi econòmica. Per últim, s’assenyala que Llívia tornarà a França en l’hipotètic cas que Catalunya obtingui la independència.

Nota de premsa de Ràdio Seu

Els Pastorets, de nou a Ràdio Seu

desembre 27th, 2013 | Posted by admin in General - (0 Comments)

El proper dilluns 30 de desembre a les 11.30h, Ràdio Seu emetrà de nou i íntegrament Els Pastorets radiofònics que l’associació Amics de Castellciutat i l’emissora municipal, amb la participació de veïnes i veïns de Ciutat, alumnat i AMPA de l’escola van enregistrar entre finals de novembre i principis de desembre. I a partir de gener de 2014, a fi que tothom pugui escoltar-lo quan més ho desitgi, l’arxiu estarà penjat al web de Ràdio Seu.

Des de Ciutat us desitgem un bon Nadal!

desembre 25th, 2013 | Posted by admin in General - (0 Comments)

image

Demà dimarts, a Ciutat, donem la benvinguda al Nadal. A les 18.00, a l’església de Sant Feliu, alumnes de l’escola, amb la col·laboració de l’AMPA, participaran a la missa del pollet i faran un pessebre vivent. En acabat, l’associació Amics de Castellciutat ha organitzat un cagatió per als més petits, obert a tothom. 

missapollet

Comencen Els Pastorets

desembre 16th, 2013 | Posted by admin in General - (0 Comments)

Des d’avui dilluns i fins divendres, cada tarda a les 18.00h podràs escoltar-ne un fragment a Ràdio Seu. La proposta ha estat desenvolupada per l’associació Amics de Castellciutat i ha comptat amb la col·laboració de veïns i veïnes del poble, alumnes i AMPA de l’escola, i l’emissora municipal.

Pastorets

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha anunciat que presentarà esmenes al projecte de línia d’alta tensió entre Adrall i Andorra, promogut per Red Eléctrica de Espanya. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha assegurat en el programa ‘Fil Directe’ de RàdioSeu, que s’utilitzaran tots els recursos legals pertinents per conèixer a fons la documentació concreta i com afectarà la iniciativa al municipi i la comarca.

El consistori urgellenc va convocar fa uns dies una trobada amb els propietaris dels terrenys afectats pel recorregut elèctric. En aquest sentit, ha avançat que treballarà perquè es faci tot el procés de la millor forma possible. Batalla s’ha referit de forma especial a l’impacte ambiental de la línia, tot i que també a les indemnitzacions i retorn al territori.

El posicionament de l’Ajuntament urgellenc va d’acord amb els altres municipis pels que ha de transcórrer la línia. “Entenem que les connexions elèctriques han de passar per algun lloc, i que el projecte no és assimilable a una proposta de molt alta tensió, però reclamem el mínim impacte”.

Nota de premsa de Ràdio Seu